INTERESSANT VAN IXSOUND

Uitlaat tuning: welke oplossing te kiezen

Denkt u aan uitlaat tuning en weet u niet zeker welke oplossing te kiezen? Laten we het samen uitzoeken.

Uitlaat tuning, actieve dempers en elektronische klep staan op de balans.

Rechte demper is de meest betaalbare oplossing op de markt, maar er zijn duidelijke nadelen: hij is niet geschikt voor dieselauto's, hij is moeilijk te installeren en hij verliest de garantie van de dealer, wat belangrijk is als uw auto nieuw is of onder garantie valt. Daarbovenop komen nog de complicaties van het onderhoud en de onmogelijkheid om het geluidsniveau te regelen. De buren zullen het nauwelijks waarderen.

De actieve elektronische uitlaat is een geluidssysteem dat de geluiden van de uitlaat van de motoren van iconische auto's reproduceert. In tegenstelling tot doorlopende uitlaatsystemen is het geschikt voor stille benzinemotoren en krachtige dieselmotoren. Het systeem is gemakkelijk te installeren. Lassen of extra beugels zijn niet nodig, en de fabrieksgarantie blijft behouden. Het is gemakkelijk te passeren voertuiginspecties en u kunt zelfs het systeem verplaatsen naar een ander voertuig als je het veranderen. De actieve uitlaat is eenvoudig te bedienen, waarbij het systeem voor u wordt aangepast vanaf het scherm van uw smartphone of de knoppen in de cabine. Kies uw uitlaatgeluid, pas het volume en de toon van het stationair toerental aan, de dynamiek van het geluid verandert bij het opvoeren van de toeren.

Elektronische klep. In wezen combineert het uitlaatsysteem van het voertuig een rechtdooruitlaatsysteem met een conventioneel uitlaatsysteem. De elektronische choke kan worden bediend via een mobiele app of knoppen, en het geluid van de uitlaat van de auto kan dienovereenkomstig worden aangepast.